Over ons

Historie
De KaasKoning is in de jaren ’40 van de vorige eeuw opgericht door de heer Driek van Kaathoven. Ons familiebedrijf is gestart op enkele markten met de verkoop van een beperkt assortiment kaas. Inmiddels bestaat De KaasKoning al 60 jaar en zijn we uitgegroeid tot een kaashandel met een uitgebreid assortiment kazen, van jonge Goudse tot de meest exclusieve specialiteiten.
Vakmanschap
In onze rijke geschiedenis hebben wij ons assortiment steeds verbeterd en vernieuwd. Eén aspect is echter nooit veranderd, onze liefde voor het oude vakmanschap. Zo wordt onze kaas nog steeds traditioneel gerijpt op houten planken en door ons op smaak gekeurd. Met eigen exclusieve merken, zoals KaasKoning Proosdijkaas, KaasKoning Light kaas, een eigen Boerenkaaslijn, buitenlandse specialiteiten en uiteraard de Goudse soorten. Natuurlijk wordt al onze kaas voor u vers van het mes gesneden en dat proeft u!
Kwaliteitskaas op de markt
U herkent de KaasKoning aan de opvallende rood/witte verkoopwagens en kramen die volgepakt zijn met een overvloed aan Hollandse en Buitenlandse kazen van topkwaliteit. U kunt bij ons altijd proeven, want proeven is kopen, zo lekker zijn onze kazen! Tegenwoordig staan we op meer dan 110 markten in Nederland, België en Duitsland. U kunt ons dus altijd wel ergens in de buurt vinden.
Graag tot ziens op de markt!