Geitenkaas met kruiden
Hollandse geitenkaas met koriander of fenegriekzaadjes. De geitenkaas is vol van smaak en is veelzijdig voor in de Hollandse keuken. De kruiden geven de kaas zijn unieke smaak.
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | gepasteuriseerde GEITENMELK, zout, 0,9% fenegriek, 0,2% koriander, zuursel, microbieel stremsel |
Vetpercentage | 50+ kaas, 50% vet in droge stof (relatief) |
Allergenen | Melk en lactose
|
Bewaren | Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
|
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie | 1531 kJ/ 369 kcal |
Vetten | 31,0 gr |
Verzadigde vetzuren | 19,0 gr |
Koolhydraten | 0,0 gr |
Waarvan suikers | 0,0 gr |
Eiwitten | 22,6 gr |
Zout | 1,63 gr |
Belangrijk om te weten
Ingrediënten: gepasteuriseerde GEITENMELK, zout, 0,9% fenegriek, 0,2% koriander, zuursel, microbieel stremsel
Vetpercentage: 50+ kaas, 50% vet in droge stof (relatief)
Allergenen: Melk en lactose
Bewaren: Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie: 1531 kJ/ 369 kcal
Eiwit: 22,6 gr
Koolhydraten: 0,0 gr
Vet absoluut: 31,0 gr
Natrium: 790 mg
Terug