Recept: Kerst kaasplank

Ingrediënten
• Petit Doruvael smeuïge gewassen korstkaas uit Montfoort

• Landana Rosso gewassen korstkaas van geitenmelk

• Boeren Pikant Hollandse kaas bereid op de boerderij

• Boeren Brandnetel kruidenkaas uit de Alblasserwaard

• Napoli Contadino kaasspecialiteit met knoflook, olijven en zontomaatjes.

• Oude kaas no. 6 goed snijdbare oude kaas, traditioneel gerijpt



Bereidingswijze
Onze tips voor uw kaasplateau
• Reken op ongeveer 150 gram kaas per persoon aan voor een kaasplateau bij de borrel en 75 gram kaas per persoon als dessert
• Haal de kazen ongeveer 1 uur voor gebruik uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur komen en de smaak het best tot zijn recht komt.
• Kleed het plateau aan met vers stokbrood, dadelbrood, walnoten, Italiaanse crackers en gedroogde vijgen en abrikozen.


Terug