Recept: Kaaskoning taart

Ingrediënten
Ingrediënten voor circa 8 personen
• 250 gram Kaaskoning Jubileum kaas
• 6 plakken bladerdeeg, ontdooid.
• 250 gram verse roomkaas
• 75 gram hamblokjes
• 4 eieren
• 4 eetlepels paneermeel
• 250 gram snoeptomaatjes
• Peper en zout


Bereidingswijze
Benodigdheden: Bakvorm/quichevorm van circa 26 cm doorsnede.

Verwarm de oven voor op circa 200 °C. Rasp de kaas en was de tomaatjes. Klop de eieren los en voeg deze samen met de kaas en roomkaas. Voeg de tomaatjes en hamblokjes door het kaasmengsel. Bekleed de bakvorm/quichevorm met bladerdeeg. Bestrooi de bodem met paneermeel. Schenk het mengsel in de bakvorm. Bak de taart in circa 30 minuten in het midden van de oven gaar.
Tip: Steek uit een dikke plak kaas verschillende figuurtjes en versier hiermee de taart.

Terug