Recept: Kaasstengels

Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
• 200 gram Boerderijkaas Tomaat-Olijf
• 1 rol vers bladerdeeg
• 1 losgeklopt ei
• 60 gram gepelde walnoten
• Grof zeezout


Bereidingswijze
Bereidingswijze:

Rasp de Boerderijkaas Tomaat-Olijf. Brokkel de walnoten. Verwarm de oven voor op circa 200 graden. Rol de bladerdeeg uit, zodat het deeg groter wordt. Klop de het ei los en bestrijk het bladerdeeg ermee. Bestrooi de helft van het bladerdeeg met de kaas en klap het deeg dubbel. Bestrijk de bovenkant met ei en bestrooi met stukjes walnoot en zeezout. Snijd het bladerdeeg in dunne repen en rol elke reep tot een wokkel. Leg de wokkels op een bakplaat met bakpapier. Bak de kaasstengels in circa 13 minuten goudbruin.


Terug