Laverdoncker Boerderijkaas Oud
Kaas maken is een ambacht. Elke dag maakt de boer met veel plezier kaas, waaronder ook de Laverdoncker Boerderijkaas Oud. De kaas heeft een volle smaak en is goed pikant door de zorgvuldige rijping op ‘De Laverdonck'. Deze traditie is vanuit vroeger voort gezet door de zoons, kleinkinderen
en achterkleinkinderen van opa Driek van Kaathoven. .
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | gethermiseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat. |
Vetpercentage | 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief) |
Allergenen | Melk, Lactose: <0,1g/100g |
Bewaren | Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar |
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie | 1974 kJ/ 476 kcal |
Vetten | 39,2 gr |
Verzadigde vetzuren | 25,0 gr |
Koolhydraten | 0,0 gr |
Waarvan suikers | 0,0 gr |
Eiwitten | 30,8 gr |
Zout | 2,37 gr |
Belangrijk om te weten
Ingrediënten: gethermiseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat.
Vetpercentage: 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief)
Allergenen: Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren: Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie: 1974 kJ/ 476 kcal
Eiwit: 30,8 gr
Koolhydraten: 0,0 gr
Vet absoluut: 39,2 gr
Terug