Laverdoncker Boerderijkaas Belegen
De romige melk van de koeien en het geheime familiereceptuur vormen de basis voor deze kaas. De controle op smaak en rijping vindt plaats op ‘De Laverdonck’. Deze traditie is vanuit vroeger voort gezet door de zoons, kleinkinderen en achterkleinkinderen van opa Driek van Kaathoven.
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | gethermiseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat. |
Vetpercentage | 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief) |
Allergenen | Melk, Lactose: <0,1g/100g |
Bewaren | Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar |
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie | 1779 kJ/ 429 kcal |
Vetten | 35,3 gr |
Verzadigde vetzuren | 22,5 gr |
Koolhydraten | 0,0 gr |
Waarvan suikers | 0,0 gr |
Eiwitten | 27,8 gr |
Zout | 2,14 gr |
Belangrijk om te weten
Ingrediënten: gethermiseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat.
Vetpercentage: 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief)
Allergenen: Melk, Lactose: <0,1g/100g
Bewaren: Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie: 1779 kJ/ 429 kcal
Eiwit: 27,8 gr
Koolhydraten: 0,0 gr
Vet absoluut: 35,3 gr
Terug