No. 4 Pittig Belegen
No. 4 Pittig Belegen wordt op traditionele wijze bereid in het kleine dorpje Westbeemster. De kaas is bereid uit melk, waarvan de koeien buiten lopen. Dit geeft de kaas zijn volle en pittige smaak.
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | Gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: annatto).
|
Vetpercentage | 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief) |
Allergenen | Melk en lactose
|
Bewaren | Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
|
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie | 1629 kJ/ 393 kcal |
Vetten | 32,3 gr |
Verzadigde vetzuren | 23,3 gr |
Koolhydraten | 0,0 gr |
Waarvan suikers | 0,0 gr |
Eiwitten | 25,5 gr |
Zout | 1,95 gr |
Belangrijk om te weten
Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: annatto).
Vetpercentage: 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief)
Allergenen: Melk en lactose
Bewaren: Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie: 1629 kJ/ 393 kcal
Eiwit: 25,5 gr
Koolhydraten: 0,0 gr
Vet absoluut: 32,3 gr
Natrium: 839 mg
Calcium: 838 mg
Terug