Gatenkaas Maasdam
Gatenkaas Maasdam bevat een zoete en nootachtige smaak. De kaas wordt in circa 10 weken op houten planken gerijpt. Ideaal voor een kaasfondue.
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | Gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel. |
Vetpercentage | 45+ kaas, 45% vet in droge stof (relatief) |
Allergenen | Melk en lactose
|
Bewaren | Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
|
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie | 1540 kJ/ 371 kcal |
Vetten | 29,5 gr |
Verzadigde vetzuren | 19,8 gr |
Koolhydraten | 0,0 gr |
Waarvan suikers | 0,0 gr |
Eiwitten | 26,4 gr |
Zout | 1,52 gr |
Belangrijk om te weten
Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel.
Vetpercentage: 45+ kaas, 45% vet in droge stof (relatief)
Allergenen: Melk en lactose
Bewaren: Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie: 1540 kJ/ 371 kcal
Eiwit: 26,4 gr
Koolhydraten: 0,0 gr
Vet absoluut: 29,5 gr
Natrium: 588 mg
Calcium: 890 mg
Terug