Brokkelkaas

Deze kaas is drie jaar geleden als jonge kaas bereid. Na een jarenlange rijping op onbehandelde houten planken is de smaak nu op zijn best. Bij het snijden brokkelt de kaas af en zijn de mooie zoutkristallen duidelijk te zien. 

Belangrijk om te weten

Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat (E251), kleurstof: annatto (E160b).
Vetpercentage: 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief)
Allergenen: Melk en lactose
Bewaren: Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar

Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram

Energie: 1758 kJ/ 424 kcal
Eiwit: 29,0 gr
Koolhydraten: 0,1 gr
Vet absoluut: 34,1 gr
Natrium: 899 mg
Calcium: 904 mg



Terug