Brokkelkaas
Deze kaas is drie jaar geleden als jonge kaas bereid. Na een jarenlange rijping op onbehandelde houten planken is de smaak nu op zijn best. Bij het snijden brokkelt de kaas af en zijn de mooie zoutkristallen duidelijk te zien.
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | Gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: annatto.
|
Vetpercentage | 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief) |
Allergenen | Melk en lactose
|
Bewaren | Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
|
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie | 1959 kJ/ 472 kcal |
Vetten | 38,8 gr |
Verzadigde vetzuren | 27,9 gr |
Koolhydraten | 0,0 gr |
Waarvan suikers | 0,0 gr |
Eiwitten | 30,8 gr |
Zout | 2,21 gr |
Belangrijk om te weten
Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: annatto.
Vetpercentage: 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief)
Allergenen: Melk en lactose
Bewaren: Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie: 1959 kJ/ 472 kcal
Eiwit: 30,8 gr
Koolhydraten: 0,0 gr
Vet absoluut: 38,8 gr
Natrium: 899 mg
Calcium: 904 mg
Terug