Graskaas
De melk die koeien geven als zij buiten lopen heet weidemelk. Weidemelk bevat meer onverzadigde vetten en bevat meer CLA. CLA, ook wel linolzuur, werkt cholesterolverlagend, remt de groei van vetcellen en bevordert de vorming van spiercellen. Tevens bevat graskaas een stofje wat het lichaam omzet in vitamine A en is het melkvet extra zacht van structuur. Deze kaas smaakt daarom lekker zacht en romig van smaak.
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | Gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: carotenen. |
Vetpercentage | 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief) |
Allergenen | Melk en lactose |
Bewaren | Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar |
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie | 1559 kJ/ 376 kcal |
Vetten | 31,1 gr |
Verzadigde vetzuren | 21,2 gr |
Koolhydraten | 0,0 gr |
Waarvan suikers | 0,0 gr |
Eiwitten | 24,0 gr |
Zout | 1,65 gr |
Belangrijk om te weten
Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK, zout, zuursel, dierlijk stremsel, conserveermiddel: natriumnitraat, kleurstof: carotenen.
Vetpercentage: 48+ kaas, 48% vet in droge stof (relatief)
Allergenen: Melk en lactose
Bewaren: Koel bewaren, na openen beperkt houdbaar
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie: 1559 kJ/ 376 kcal
Eiwit: 24,0 gr
Koolhydraten: 0,0 gr
Vet absoluut: 31,1 gr
Natrium: 808 mg
Calcium: 784 mg
Terug