Milde Hollandse Geitenkaas
De witte kleur van geitenkaas ontstaat doordat geiten alle caroteen omzetten in vitamine A. Deze Hollandse geitenkaas heeft een uitgesproken milde smaak en is gemaakt volgens een eigen receptuur.
Belangrijk om te weten
Ingrediënten | Gepasteuriseerde geitenmelk, zout, zuursel, microbieel stremsel |
Vetpercentage | 50+ kaas, 50% vet in droge stof (relatief) |
Allergenen | Melk en lactose |
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie | 1531 kJ / 369 kcal |
Vetten | 31,0 gr |
Verzadigde vetzuren | 19,0 gr |
Koolhydraten | 0,0 gr |
Waarvan suikers | 0,0 gr |
Eiwitten | 22,6 gr |
Zout | 1,63 gr |
Belangrijk om te weten
Ingrediënten: Gepasteuriseerde geitenmelk, zout, zuursel, microbieel stremsel
Vetpercentage: 50+ kaas, 50% vet in droge stof (relatief)
Allergenen: Melk en lactose
Voedingswaarde gemiddeld per 100 gram
Energie: 1531 kJ / 369 kcal
Eiwit: 22,6 gr
Koolhydraten: 0,0 gr
Vet absoluut: 31,0 gr
Natrium: 791 mg
Calcium: 746 mg
Terug